Waarom deze online boekenkast?

Kaften van boeken als Nag Hammadi, de Koran, ITjing, Geheime leer, Jezus

Welkom bij mijn boekenkast ‘van de vrije geest’.  Als ik voor het eerst bij iemand op bezoek ben, werp ik als het even kan, een blik op de titels in haar of zijn boekenkast. Daardoor leer je iemand al snel beter kennen. Hoe meer mijn boekenkast  online vorm krijgt, hoe meer je zult merken dat mijn boekenkast vooral titels bevat op het gebied van persoonlijke groei en innerlijke wijsheid. Geïnspireerd door mijn bezoek aan de Ritman Library en de Embassy of the free mind, noem ik dit ook wel eens mijn boekenkast ‘van de vrije geest’. Het is een verzameling van titels die je kunnen inspireren tijdens je zoektocht naar innerlijke wijsheid, zoals ze mij hebben gedaan. En heb jij een interessante titel, maar zie je die niet terug in mijn boekenkast? Ik hoor ze graag!  Je kunt ze (vooralsnog) via het contactformulier doorgeven.

Terug naar mijn boekenkast