Over Hilsondis.com

Over Hester

Hoi! Ik ben Hester, oprichtster van Hilsondis.com. Mijn leven draait voor een belangrijk deel om bewustwording. Dat komt voort uit een sterke intrinsieke motivatie en de behoefte om mijn bovennatuurlijke ervaringen – die ik van jongs af aan heb – een plaats te kunnen geven.

Mentorschap en groeps-initiatieven

Naast schrijven voor Hilsondis.com, ondersteun ik graag anderen in hun bewustwordingsproces of zoektocht naar zingeving. Dat doe ik middels mentorschap en groepsinitiatieven. Je leest hier meer over op HestervanLindenberg.nl.

Of neem direct contact met mij op via hester@hilsondis.com

Over Lianne

Ik ben vrouw, moeder, vriendin, dochter, zus, collega, maar boven al ben ik Lianne. Zeer sensitief  en intuïtief ingesteld.  Ik heb altijd gedacht dat iedereen hetzelfde voelde als ik, maar vooral in mijn pubertijd bleek dat helemaal niet zo te zijn. Ik merkte dat anderen niet van hun gevoel uit gingen, maar deden om dat het verwacht werd of zelf dachten dat het zo hoorde. Ik ben in de loop van mijn leven meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie en probeer vandaar uit te leven. Het moet goed voelen, wil ik een stap zetten.

Bewust in het leven staan

Bewust in het leven staan, is mijn motto. Mijn doel is om dit steeds meer onder de aandacht te brengen en dit samen met anderen, waaronder Hester op een hoger plan te krijgen. Ik hoop jullie te zien, te horen of te lezen. Ik sta open voor allerlei ideeën, en denk en praat graag mee. Wie weet tot ziens! lianne@hilsondis.com

Wat vind je op Hilsondis.com?

Op Hilsondis.com lees je ervaringen, gedachten en inzichten rondom bewustwording, zingeving en sensitiviteit in de vorm van blogs, verhalen, thema’s en interviews.

Over het logo

Het logo van Hilsondis.com staat voor vrouwelijke kracht. In een van Hesters’ blogs legt ze uit wat Maria Magdalena, Hilsondis, aartsengel Michaël en de belangrijke rol van vrouwen in onze religieuze geschiedenis voor haar betekenen en hoe dit is verwerkt in het Hilsondis-logo.

Wie is Hilsondis?

De naam voor deze site is ontleend aan een Nederlandse, heilige dame uit de vroege Middeleeuwen: Hilsondis. Van jongs af aan voelt Hester een sterke connectie met haar. Samen met Hilsondis’ man Ansfried (een van de 1e bisschoppen in Nederland) stichtte ze de abdijkerk in Thorn (L). Op de website Op zoek naar Hilsondis kun je meelezen in de zoektocht naar Hilsondis’ geschiedenis.