over hester

Hoi! Ik ben Hester, oprichtster van Hilsondis.com. Mijn leven draait voor een belangrijk deel om bewustwording; al mijn hele leven zoek ik naar wie ik diep van binnen ben en waarom ik hier ben. Dat wordt versterkt door mijn sensitiviteit en bovenzintuiglijke waarnemingen, want hoe geef ik die een plaats in mijn leven? Naast persoonlijke bewustwording vind ik maatschappelijke bewustwording net zo belangrijk; we leven immers in een sterk veranderend tijdperk en hoe ga je daarmee om? Deze onderwerpen zijn de inspiratiebron voor alles wat je leest op Hilsondis.com.

praktijk voor intuïtieve zingeving

Ik schrijf niet alleen over bewustwording; vanuit mijn praktijk ondersteun ik mensen individueel in hun groeiproces. Daarnaast neem ik initiatieven op het gebied van bewustwording, zoals de maandelijkse thema-wandelingen die ik samen met Lianne organiseer.

over lianne

Ik ben vrouw, moeder, vriendin, dochter, zus, collega, maar boven al ben ik Lianne. Zeer sensitief  en intuïtief ingesteld.  Ik heb altijd gedacht dat iedereen hetzelfde voelde als ik, maar vooral in mijn pubertijd bleek dat helemaal niet zo te zijn. Ik merkte dat anderen niet van hun gevoel uit gingen, maar deden om dat het verwacht werd of zelf dachten dat het zo hoorde. Ik ben in de loop van mijn leven meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie en probeer vandaar uit te leven. Het moet goed voelen, wil ik een stap zetten.

bewust in het leven staan

Bewust in het leven staan, is mijn motto. Mijn doel is om dit steeds meer onder de aandacht te brengen en dit samen met anderen, waaronder Hester op een hoger plan te krijgen. Ik hoop jullie te zien, te horen of te lezen. Ik sta open voor allerlei ideeën, en denk en praat graag mee. Wie weet tot ziens!