over hester

Hoi! Mijn naam is Hester, oprichtster van Hilsondis.com. Mijn leven draait voor een belangrijk deel om bewustwording; al mijn hele leven zoek ik naar wie ik diep van binnen ben en waarom ik hier ben. Dat wordt versterkt door mijn sensitiviteit en helder waarnemend vermogen, want hoe geef ik dat een plaats in mijn leven? Naast persoonlijke bewustwording vind ik maatschappelijke bewustwording net zo belangrijk; we leven immers in een sterk veranderend tijdperk. Hoe blijven we met elkaar in verbinding? Deze onderwerpen zijn de inspiratiebron voor alles wat je leest op Hilsondis.com.

praktijk voor intuïtieve zingeving

Ik schrijf niet alleen over bewustwording; vanuit mijn praktijk ondersteun ik mensen individueel in hun groeiproces, coach ik ondernemers en managers op mensgericht leiderschap én organiseer ik events rondom bewustwording.