Over Hilsondis.com

Wat vind ik op Hilsondis.com?

Op Hilsondis.com schrijf ik over Bewustwording & Zingeving. In de interviews lees je over ervaringen van anderen op dit gebied en mijn visie op genoemde thema’s vind je terug in de zienswijzen, verhalen en blogs.

Kan ik meepraten over Bewustwording en Zingeving?

Praat je liever zelf mee over thema’s rondom Bewustwording en Zingeving? Kijk dan op hestervanlindenberg.nl voor de initiatieven & agenda! Je leest er ook meer over mijn persoonlijke drijfveren en achtergrond.

Waar staat je logo voor?

Mijn logo staat voor vrouwelijke kracht; lees hier de betekenis van het Hilsondis-logo.

Wie is Hilsondis?

De naam voor deze site heb ik ontleend aan een Nederlandse, heilige dame uit de vroege Middeleeuwen: Hilsondis. Ik voel van jongs af aan een sterke connectie met haar. Samen met haar man Ansfried (een van de 1e bisschoppen in Nederland) stichtte ze de abdijkerk in Thorn, Limburg. Op de website Opzoeknaar.Hilsondis.com kun je meelezen in mijn zoektocht naar haar geschiedenis.

Hoe kan ik contact met je opnemen?

Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met mij op. Je kunt gebruik maken van het contactformulier of mail mij via hester@hilsondis.com.