Verhalen

vrouwen uit onze geschiedenis
oud geschrift met proces van Mechteld

Al millennia leven wij in een wereld die overheerst wordt door het mannelijke. Nu zijn we op weg naar een balans tussen man en vouw en het mannelijke en vrouwelijke in ieder mens. Er komt steeds meer aandacht voor de historische rol van vrouwen. Vrouwen in deze tijd komen voor zichzelf op of stellen vooroordelen, waarvan we ons veelal niet eens (meer) bewust zijn, aan de kaak. Mannen komen meer en meer op voor de vrouw of gaan op zoek naar het vrouwelijke in zichzelf. In deze verhalenserie aandacht voor historische vrouwen met wie ik een sterke verbondenheid voel.

ROZA’S BOVENNATUURLIJKE ERVARINGEN

Roza heeft contact met zielen, weet innerlijk of iets wel of niet klopt, voelt mens en dier zeer goed aan… kortom; ze is sensitief voor ‘bovennatuurlijke’ zaken. Deze serie verhaalt over Roza’s ervaringen en ja, Roza is mijn alter ego.

lISA EN MISS ABBRA
vilten kat op potje mos naast bordje met tekst "be aware of the cat (she scratches..) Lisa

In deze reeks verhaaltjes maak je kennis met intuïtieve Lisa en haar eigenwijze poes Miss Abbra. Samen met buurjongen Tom gaat ze iets moois maken van haar nieuwe huis.

RONDOM JEZUS
tekst uit Evangelie van Judas "Jezus onderwijst Judas"

In deze verhalen lees je een andere kijk op Jezus en de mensen om hem heen. Ingegeven door andere ouder(e) geschriften dan alleen de Bijbel en ingegeven door wat ik zelf van hen doorkrijg.

ODE AAN DE NATUUR
oranje lucht door ondergaande zon

Wij kunnen niet zonder de natuur om ons heen. Wij zíjn de natuur. Geen respect hebben voor de natuur, betekent geen respect hebben voor jezelf en je medemens. Natuur geeft ons energie en zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Zorg voor de natuur, zorg voor jezelf!

Pin It on Pinterest