Interviews

Toekomstgericht onderwijs, zelfbewustzijn ontwikkelen, vrouwelijke kracht en energie, religie en spiritualiteit, multidisciplinaire gezondheidszorg en respect voor de natuur; rond deze thema’s interview ik ervaringsdeskundigen en professionals. Lees hun ervaring, inzichten en doe inspiratie op. Reageren? Ik kom graag in contact! Mail naar hester@hilsondis.com

suus twigt

Een 2e gesprek met Suus Twigt, nu over haar andere passie: Nature for Future, haar herbebossingstraject in Costa Rica. Met Nature for Future doet ze iets terug voor de natuur én voor onze toekomst.

Arnold te wierik

Een gesprek met Arnold te Wierik over zijn ziekte, zijn genezing middels de orthomoleculaire voedingsleer, over zijn spirituele reis naar de binnenlanden van Suriname die daarop volgde én over zijn concept voor een MultiDisciplinair Gezondheidscentrum.

suus twigt

Een interview met Suus Twigt over introvert en extravert gedrag. Suus werkt vanuit haar eigen bureau ‘ZininZijn’ met mensen en organisaties aan persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap.

marjan staritsky

Een interview met Marjan Staritsky, ervaringsdeskundige, over kinderen en jongeren die vastlopen in het reguliere onderwijssysteem.

annine van der meer

Een interview met Dr. Annine van der Meer, historicus, symbooldeskundige en theologe, over de verborgen rol van het vrouwelijke in onze (religieuze) geschiedenis.

Pin It on Pinterest