Categorieën
Blog

Zondagsrust

Al een week probeer ik een blog te schrijven over het nut van een rustdag (bij velen nog de zondag). Ik ging er alleen niet 100% voor zitten en was snel afgeleid door andere zaken. Zojuist heb ik me bewust afgezonderd. Ik vroeg Michaël om bescherming en Gabriël om de juiste woorden. Na een kort visioen, kwamen onderstaande woorden als vanzelf. Doe ermee wat je wilt.

’De ‘’zondagsrust’’ is er niet voor niets. De zevende dag is geschapen om even rust te nemen van het creëren. Iets wat jullie de andere dagen doorlopend doen.

Rust en afstand geeft je nieuwe inzichten, nieuwe creatieve ideeën, inspiratie om de dingen anders te doen. Jullie nemen daar geen tijd meer voor. Jullie vliegen van het een in het ander zonder te beseffen waar jullie nou eigenlijk mee bezig zijn. Jullie hebben totaal geen besef meer van jullie eigen gedachten. En laten je dus leiden door wat je ego je in geeft. Soms is dat goed, vaak ook niet.

Jullie hele doel hier op aarde is om te leren boven je ego uit te stijgen, het los te laten. Pas dan leer je zien hoe mooi het is om je te voelen zonder je ego, in te zien wat er wel en wat er niet toe doet. Pas dan leer je dat er meer is in dit leven en na dit leven. Dat je niet bang hoeft te zijn voor de dood en dat er al heel wat mensen je voorgingen op aarde, op deze weg.

Zoek hen op, leer en stijg boven jezelf uit! Op jouw eigen manier. Maar blijf in beweging, blijf groeien. Dat is mijn gift aan jou als mens.”

Amen.